Hurtig levering
Sikker betaling
30 dages returret
Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Hvorfor vælge Mahlkönig Vario kaffekværn?

Marts 23, 2017

Hvorfor vælge Mahlkönig Vario kaffekværn?

Der er mange kaffekværne at vælge imellem når du skal ud og finde den helt rigtige kværn for dig og det er en god idé at se sig lidt for. Risikoen for at købe for småt eller for stort er bestemt en faktor du skal være opmærksom på.

Lad os starte med håndkværne. Det er rigtig hyggeligt og føles meget autentisk at male kaffen i hånden. Du kommer tæt på produktet og du vil nyde hver en kop fordi du har svedt for det. Håndkværnen er rigtig fin til små mængder kaffe, den maler lige så fint og groft som en elektrisk kværn. Men hvis du skal lave kaffe ofte og til mange personer, så er håndkværnen ikke det ideelle valg.

Den elektiske kværn kommer i flere udgaver, den kan fås ret billigt, men du ikke forveksle den med den "gammeldags" elektriske kaffemølle som fx. Braun har lavet, den som har en blenderlignende kniv i selve kammeret, det har ikke noget med en kaffekværn at gøre, den gør som en blender, og den slår simpelthen kaffen i stykker, og det har en markant indvirkning på smagen, desværre ikke til det gode. Sørg for at vælge en kværn og ikke en blender.

Mahlkönig er kendt for at lave store professionelle kværne, den legendariske EK43 som er blevet moderne igen. Gode, kraftige, robuste og driftsikre kværne er kendetegnende for Mahlkönig. 

For et par år siden kom de første gang med en serie kværne til hjemmebrug, men med de gode principper fra de professionelle kværne, og de er en fornøjelse at arbejde med.

Mahlkönig Vario kaffekværn er perfekt til hjemmebaristaen og vi forelskede os i den med det samme. Den kan indstilles helt fint og maler perfekt til espressomaskinen, moccakanden, stempelkanden og til filterkaffe, læs mere her på bloggen om forskellige bryggemetoder. Vario er smule dyrere end andre elektriske hjemmekværne, men når du først har slidt den billige op så ville du ønske at du havde valgt Vario kværnen.

Brug kværnen til: 

  • Espresso
  • Moccakande
  • Filterkaffe
  • Stempelkande

Kværnen er en rigtig lille knokler, den er slidstærk og kræver ikke nogen nævneværdig vedligeholdelse, men hvis du vil passe godt på den kan du en gang imellem køre en gang Grindz rensetabletter igennem.  Skriv en kommentar

Din kommentar bliver evalueret inden den offentliggøres...