Hurtig levering
Sikker betaling
30 dages returret
Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Bentax Coffee

For Daniel Hansen, som er ristemester i kafferisteriet er der ingen tvivl om hvad målet er, nemlig at riste den bedst mulige specielkaffe. Kaffe som distribueres på vores webshop homebarista.dk, i Bentax såvel som under private label til firmaets erhvervskunder, som ønsker at have deres helt egen kaffe. På Bentax Coffee benyttes udelukkende den bedste kvalitet af grønne kaffebønner af typen Arabica.

Sortimentet af de forskellige kaffetyper og blends vil løbende blive ændret.

 

De grønne bønner importeres primært direkte fra forskellige kaffefarme i Mexico, Guatemala og andre kaffeproducerende lande. I øjeblikket har Bentax et meget nært samarbejde med Pedro Fernandez og hans datter Maria José i Guatemala.  Kaffen fra Finca La Serrania er af høj og ensartet kvalitet. Den er frisk og har en høj syrlighed og egner sig perfekt til slow brew.

 

Specifikt fra Finca La Serrania importeres vaskede grønne bønner af arten Catuai, K7, Yellow Villa Sarchi, Maragogype og Paramaca. I høsten 2019 forventes også Geisha.

 

Bentax Coffee rister også kaffe fra mange andre egne af verden. Burundi kaffe, Panama og Brazil er på hylderne lige nu. Disse indkøbes gennem agenter. Herved sikres det høje kvalitetsniveau også på de bønner som importeres fra farme, som vi ikke kender helt så godt.

 

Bentax Coffe er etableret i 2018 i forbindelse med indflytning i Bentax’ nye domicil. De grønne bønner slow roastes nænsomt på en Loring 35 kg. rister. Pakkes umiddelbart efter ristning vha. håndkraft og distribueres så hurtigt så muligt til kunderne. Alle bønner som ristes på risteriet, er behandlet nænsomt og ordentligt. Vi går ind for en bæredygtig produktion og ønsker at sælge bæredygtig kaffe til vores kunder.

 

Alle bønner sælges som hele bønner. Så sikre vi at smag og aroma bibeholdes bedst muligt. Skulle du have behov for at vi formaler bønnerne for dig, så sig til. Det kan vi også klare. Du skal blot huske at nævne om du ønsker kaffen formalet til espressobrygning, til Pour Over eller filterbrygning eller til stempelkande.

For slow brew vælg de lysere ristede bønner. Til espresso brygning bør du vælge en mørkere ristet bønne for det bedste resultat.



For Daniel Hansen, som er ristemester i kafferisteriet er der ingen tvivl om hvad målet er, nemlig at riste den bedst mulige specielkaffe. Kaffe som distribueres på vores webshop homebarista.dk, i Bentax såvel som under private label til firmaets erhvervskunder, som ønsker at have deres helt egen kaffe. På Bentax Coffee benyttes udelukkende den bedste kvalitet af grønne kaffebønner af typen Arabica.

Sortimentet af de forskellige kaffetyper og blends vil løbende blive ændret.

 

De grønne bønner importeres primært direkte fra forskellige kaffefarme i Mexico, Guatemala og andre kaffeproducerende lande. I øjeblikket har Bentax et meget nært samarbejde med Pedro Fernandez og hans datter Maria José i Guatemala.  Kaffen fra Finca La Serrania er af høj og ensartet kvalitet. Den er frisk og har en høj syrlighed og egner sig perfekt til slow brew.

 

Specifikt fra Finca La Serrania importeres vaskede grønne bønner af arten Catuai, K7, Yellow Villa Sarchi, Maragogype og Paramaca. I høsten 2019 forventes også Geisha.

 

Bentax Coffee rister også kaffe fra mange andre egne af verden. Burundi kaffe, Panama og Brazil er på hylderne lige nu. Disse indkøbes gennem agenter. Herved sikres det høje kvalitetsniveau også på de bønner som importeres fra farme, som vi ikke kender helt så godt.

 

Bentax Coffe er etableret i 2018 i forbindelse med indflytning i Bentax’ nye domicil. De grønne bønner slow roastes nænsomt på en Loring 35 kg. rister. Pakkes umiddelbart efter ristning vha. håndkraft og distribueres så hurtigt så muligt til kunderne. Alle bønner som ristes på risteriet, er behandlet nænsomt og ordentligt. Vi går ind for en bæredygtig produktion og ønsker at sælge bæredygtig kaffe til vores kunder.

 

Alle bønner sælges som hele bønner. Så sikre vi at smag og aroma bibeholdes bedst muligt. Skulle du have behov for at vi formaler bønnerne for dig, så sig til. Det kan vi også klare. Du skal blot huske at nævne om du ønsker kaffen formalet til espressobrygning, til Pour Over eller filterbrygning eller til stempelkande.

For slow brew vælg de lysere ristede bønner. Til espresso brygning bør du vælge en mørkere ristet bønne for det bedste resultat.