close

Espressomaskiner

Slip din indre barista fri med en espressomaskine i dit eget køkken. Uanset om du er en nybegynder eller en erfaren brygger eller søger en manuel eller automatisk espressomaskine - vI tilbyder et nøje udvalg af de bedste espressomaskiner på markedet, så du kan nyde en lækker og velsmagende kop espresso hjemme.

Få den klassisk italiensk kaffekultur helt ind i dit eget køkken! Med en espressomaskine er mulighederne mange, og det kan derfor være lidt af en jungle at finde rundt i. Hos homebarista har vi udvalgt de bedste espressomaskiner på markedet, så du kan få en god espressomaskine der brygger en kop dejlig velsmagende og aromatisk espresso til dig derhjemme.

Manuel espressomaskine eller fuldautomatisk kaffemaskine?

Hvis du er lige så vild med at kværne, stampe og holde et skarpt øje med gennemløbstiden som os, så kan en manuel espressomaskine hurtigt blive din bedste ven. Med en manuel espressomaskine kan du værne om det gode håndværk, eksperimentere med dine favorit sammensætninger og ikke mindst imponere dine gæster med lækre mælkedrikke og intense espressoshots. En manuel espressomaskine er det perfekte legetøj til den ambitiøse, nørdede kaffeinteresserede.
Er du derimod til den lidt nemmere, bekvemme løsning og stadig vil have en espresso af god kvalitet og dejlig smag, så er en fuldautomatisk espressomaskine formentligt den bedste ”alt-i-en” løsning til dig. Med en automatisk espressomaskine skal du blot trykke på en knap, hvorefter din yndlings dobbelt latté står klar efter kort tid. Perfekt til de tidlige morgener.
Vores espressomaskiner kommer med forskellige funktioner, såsom indbygget mælkeskummer, indbygget kværn samt en kaffemaskine til kapsler. Uanset om du er på udkig efter en manuel espressomaskine eller en mere avanceret model, har vi noget for dig. Vi er stolte af at tilbyde vores kunder de bedste kaffeoplevelser med vores espressomaskiner og tilbehør.

Find din næste espressomaskine hos homebarista
Hos homebarista har vi kun udvalgt de bedste espressomaskiner på markedet. I vores sortiment finder du bl.a. espressomaskiner fra Jura og Carimali. Du kan ikke undgå at støde på schweiziske Jura, som tilbyder stilrene, kompakte fuldautomatiske espressomaskiner med indbygget kværn. Jura er kendt for sin gode kvalitet, bedst i test resultater og flotte design, der med et enkelt tryk skruer helt op for caféstemningen i dit eget hjem. Også mærket Carimali er en fantastisk maskine. Carimalis espressomaskiner er pålidelige og kraftfulde maskiner der kan brygge en god kop espresso hver gang – maskinen er designet med fokus på funktionalitet og æstetik hvilket ofte gør dem til en favorit hos mange kaffeentusiaster og baristaer.
Du kan være heldig at finde en lang række rigtig gode tilbud på billige espressomaskiner her hos homebarista.dk - Hold godt øje med vores udvalg og start rejsen som hjemmebarista.

arrow_upward