close

Kaffe

Kaffebønner

Find din favoritkaffe hos Homebarista Kaffebønner er hjertet i enhver god kop kaffe. For os handler det om kærlighede...

Kaffekapsler

Kaffekapsler - den perfekte løsning til en hurtig kop kaffeKaffekapslen er den gode løsning for kaffedrikkere, der øn...

Velkommen til Homebarista - Dit kaffeunivers online 
Gå på opdagelse i vores verden af god kaffe, nøje udvalgt og nænsomt ristet til perfektion i vores eget risteri. Vores store udvalg af kaffebønner giver dig mulighed for at finde den perfekte kaffe til dig, dine gæster eller måske som gave til kaffeelskeren eller værtindegaven. 

Kvalitet fra bønne til kop
Leder du efter et sted at købe dine kaffebønner online? Her finder du et udvalg af de bedste kaffebønner og alt, hvad du behøver for at brygge den bedste kop kaffe hjemme. Vi tror på, at den bedste kaffe kræver lidenskab, ekspertise og de fineste råvarer. Derfor tilbyder vi kun kaffebønner af høj kvalitet, håndplukket, ristet og pakket med omhu. Uanset om du foretrækker en lys, medium eller mørk ristning, finder du et udvalg af ristningsgrader, der passer til din præference. Se blandt andet vores udvalg af espressobønner til at brygge et lækkert, fyldigt og cremet espressoshot eller udforsk vores kaffebønner velgenet til slowbrew, filterkaffe og pourover. Du kan udforske kaffens oprindelse, ristegrad, smagsprofil og anbefalede brygmetoder i vores webshop.

Opnå det bedste resultat med dine kaffebønner 
Vi er stolte af at tilbyde friskristede kaffebønner fra vores eget risteri i Svenstrup, et stort udvalg af kaffeudstyr og kaffemaskiner, te og tilbehør. Når du køber kaffebønner hos os, kan du være sikker på, at du får en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige. Hos os kan du købe kaffebønner fra udvalgte steder i verden og i forskellige ristninger. Vores kaffebønner er håndplukkede og nøje udvalgt for deres kvalitet og smag. Vi pakker vores kaffebønner med nitrogren efter de er blevet ristet, for at sikre en forlænget og optimal friskhed. Nitrogenen påvirker hverken kaffens smag eller aroma, men minimere indholdet af ilt i posen og er derved oxideringsprocessen der påvirker bønnernes smag, aroma og friskhed.

Kaffe direkte til din dør
Vores webshop er designet til at gøre kaffebestilling så nemt og bekvemt som muligt. Med kun få klik kan du bestille din yndlingskaffe og få den leveret direkte til din dør eller en pakkeshop i dit nærområde. Vi tilbyder gratis fragt, når du køber for over 500 kr.

Kaffeudstyr til enhver smag
Vi har nøje udvalgt kaffeudstyr og kaffemaskiner og tilbyder et stort udvalg af forskellige brygmetoder, sådan du kan finde lige præcis den der passer din smag. Uanset om du er på udkig efter en klassisk stempelkande eller en mere moderne metode som pour-over, slowbrew, coldbrew, Aeropress og Chemex, kan du finde det hos os. Vi tilbyder også et bredt udvalg af espressoudstyr og espressotilbehør til espressobrygning derhjemme. Se også vores udvalg af sirupper, te og tilbehør.

Få mere ud af din kaffeoplevelse
Har du spørgsmål eller brug for vejledning sidder vores dedikerede team klar til at hjælpe dig. Kontakt os på hej@homebarista.dk eller på tlf +45 91 32 37 57 - Vi er her for at hjælpe dig med at finde den bedste kaffeoplevelse.

arrow_upward