close

Om os

Bentax Homebarista

Vi kan lige så godt springe ud i en indrømmelse med det samme. Bag denne webshop står et hold af passionerede kaffenørder, som er dybt, dybt afhængige af god kaffe.

Rigtig god kaffe.

Bag Homebarista står Bentax, som er totalleverandør af højkvalitets kaffeudstyr og kaffeløsninger til erhverv, caféer og restauranter over hele landet. Faktisk har vi nogle af landets mest krævende, professionelle kaffekunder som f.eks. Emmerys, Madklubben, Grød etc.

Vi har over 25 års erfaring i at sammensætte de rigtige kaffeløsninger til erhverv; erfaringer vi gør brug af hver eneste dag her på Homebarista, hvor du som privatperson kan shoppe de nyeste og lækreste kaffe-essentials, og lære mere om både bryggemetoder, udstyr, kaffebønner og meget, meget mere.

Det er det lækre udstyr som fylder hylderne - til den kræsne, private kaffeinteresserede. Udstyr som både er funktionelt, smukt og frem for alt produkter som på hver sin måde er fantastiske – både at bruge, men også for øjet. Produkter, vi selv dagligt bruger og elsker.  Alle ansatte hos Bentax er inkarnerede kaffenørder, og holdet tæller både en ristemester, baristaer og dygtige serviceteknikere der kender de forskellige kaffe- og espressomaskiner både ud og ind - bogstavelig talt.

Vores holds passion for den gode kaffe slukker ikke når klokken slår fyraften; kaffe er også i højsædet ved morgenbordet, til kaffen om aftenen og når gæsterne skal forkæles. Akkurat som hos den almindelige hobbybrygger. Derfor kender vi også behovet for udstyr; vi sætter pris på at det er både praktisk, holdbart, æstetisk, prisvenligt - og naturligvis - i stand til at give en dejlig kaffeoplevelse!

Alle produkterne på hylderne hos homebarista.dk er derfor nøje udvalgt, testet og matchet med vores personlige krav til højkvalitets udstyr.

Udover udstyret er vi også meget optagede af kaffebønner. Både historien omkring deres oprindelse, men også ristninger, kvaliteter og blandinger. Her har vi mulighed for at tilbyde nogle helt unikke sammensætninger, via vores professionelle branchekendskab.

Vores mission er at du skal føle dig i trygge hænder hos Homebarista.dk. Du kan være tryg ved at få den rigtige vejledning, den rigtige pris og den bedste service på markedet. Vi tager hjertens gerne imod spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage - vi sidder klar til at hjælpe dig.

Velkommen til homebarista.dk - et kaffeunivers

arrow_upward