close

Sirup

Sirup med naturlig smag og duft

Sirup kan tilføje en lækker og sød smag til din kaffe, lemonade eller drink. På vores online webshop finder du et bredt udvalg af sirup fra Giffard, som er kendt for deres høje kvalitet og autentiske smage og lavet på rene, naturlige ingredienser. Perfekte til at give en lækker sødme med ekstra aroma til både kolde og varme drikke, f.eks. til din cafe latte, en forfriskende iste, lemonade, drinks eller dessert. Vi tilbyder sirup i forskellige smagsvarianter såsom karamel, vanilje, chokolade og mange forskellige frugtige varianter, der kan tilpasses til enhver smag og sæson.

Sirup til enhver anledning

Nogle gange har man lyst til noget sødt og fristende. Derfor har vi samlet et stort udvalg af sirupper fra Giffard, som er kendt for deres høje kvalitet og autentiske smage og lavet på rene, naturlige ingredienser. Perfekte til at give en lækker sødme med ekstra aroma, som kan bruges i alt fra kaffe og te til cocktails og sæsondrikke. Vores udvalg inkluderer sirup til kaffe, såsom vanilje, karamel og hasselnød, som kan give din latte eller cappuccino en ekstra dimension af smag og sødme. Vi tilbyder også sirup der kan bruges til drinks, lemonader og andet såsom mango, passionsfrugt og jordbær. Flere af vores sirupper er også velegnet til bagning som f.eks kager, lagkager, mousser eller måske pisket med fløde til toppen af en lækker dessert.

Lad kreativiteten blomstre

Kun kreativiteten sætter grænserne for brugen af vores lækre sirupper. Har du brug for inspiration? se vores forskellige opskrifter til velsmagende drinks, smoothies, milkshakes eller kaffedrikke med både sirupper og frugtmix. prøv f.eks. vores iskaffe opskrift med sirup, hvor du kan tilføje din favoritsirup til din iskaffe for at give den en ekstra lækker smag. Vi har også sirup til sæsondrikke, såsom kanel, som kan bruges til at skabe den perfekte julestemning i din varme drik.

Uanset om du er på udkig efter en sød og lækker tilføjelse til din kaffe, en ny og spændende smag til dine drinks, eller bare vil skabe en særlig stemning med en sæsondrink, så har vi helt sikkert en sirup, der passer til dine behov. Bliv inspireret af vores store udvalg af sirupper og lad din kreativitet få frit spil!

arrow_upward