close

Te i løsvægt

Te i løsvægt - et bredt udvalg til teentusiasten
Vi ved, at der er nogle te-entusiaster, der foretrækker at dosere deres egen te eller brygge i kander. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af te i løsvægt, der inkluderer alt fra de elegante grønne teer til de mere komplekse og elegante teer som hvide teer, Matcha-teer og klassiske Earl Grey. Med vores udvalg af te i løs vægt, kan du finde en te, der passer perfekt til din smag.

brygning med løs te udnytter teens fulde potentiale
Te i løsvægt er en af de bedste måder at nyde din te på. Løs te betyder, at teen er pakket i løse blade, som giver mulighed for at brygge en kop te, der smager fantastisk. Når teen er i løs vægt, kan den "svømme” frit rundt, hvilket giver en dejlig smagsoplevelse. Tebladene skal have plads til at udvide sig, så de kan flyde og være omgivet af vand, og teen kan frigive dens dejlige aroma- og smagsnoter.

Vi har et bredt udvalg af te i løs vægt, som er perfekt til enhver smag. Vi ved, at vores kunder ønsker at nyde den bedste smagsoplevelse og derfor er vores te af høj kvalitet og nøje udvalgt.

Tekander og brygmetode til din løse te

Den løse te kan anvendes sammen med forskelligt udstyr, som du frit kan vælge mellem. Du kan fx brygge teen i en filterpose eller i en tekande. I vores sortiment kan du finde et godt udvalg af smukke tekander i glas med tilhørende metal si, for nem opsamling af den løse te efter brygning, samt støbejernstekander i forskellige størrelser. Tekanderne forener design og kvalitet og vil pryde dekorativt til ethvert morgenbord, til eftermiddagsteen eller en dejlig kop varm te om aftenen.

Når du har valgt din te, er det vigtigt at opbevare den korrekt. Te skal opbevares i en lufttæt emballage, for at bevare sin aroma og smag.
Vores mål er at sikre, at du nyder en dejlig kop te hver gang. Så uanset om du er på udkig efter en klassisk sort te, hvid te, rooibos eller frugtte, har vi noget for enhver smag. Bestil din løs te i dag og oplev forskellen.

arrow_upward