close

Tampere og tampermåtter

Ensartet tampning hver gang 
Du kan her finde alt det, du behøver så du opnår en jævn og ensartet tamp hver gang. Vi tilbyder et bredt udvalg af tampere, tampermåtter og tilbehør. Vores sortiment inkluderer blandt andet tampere i størrelserne 54 mm, 57 mm og 58 mm, så du kan finde den perfekte pasform til din portafilter. Vores tamperbunde er fremstillet af højkvalitetsmaterialer og er designet til at give en ensartet tamp, mens vores espresso leveler sikrer en jævn og ensartet fordeling af kaffen i portafilteret.
Vi tilbyder også et bredt udvalg af tampergreb i silikone og træ, så du kan vælge den stil, der passer bedst til dig. Vores tampermåtter er uundværlige til at beskytte dit bord mod ridser og skader, samtidig med at du holder dit udstyr rent og organiseret. Vi har også et udvalg af tamper værktøj og espresso pressere, som er uundværlige for enhver barista, der ønsker at opnå en ensartet tamp hver gang.

Vælg det rigtige udstyr, der passer til dit setup
Hvis du er en passioneret kaffeelsker og elsker at brygge den perfekte espresso derhjemme, så er det også helt essentielt, at du har det rigtige udstyr i god kvalitet dertil. Enhver barista med respekt for sig selv og sit fag, går ikke på kompromis med sit udstyr. Derfor har vi udvalgt et særdeles stort udvalg af forskellige typer af baristaudstyr her hos Homebarista, der giver dig muligheder for at finde det rette udstyr, som passer til dit setup og præferencer - også uanset om du er barista med mange års erfaring eller det er en nyfunden interesse.

Vi er ikke kun en webshop for kaffe- og espressoudstyr, men også friskristet kaffebønner fra vores eget risteri. Se vores udvalg af espressobønner her. 

arrow_upward