close

Udstyr til tebrygning

Vi tilbyder et udvalg af teudstyr og -tilbehør, der gør det nemt og praktisk at tilberede og nyde din yndlings-te. Gå på opdagelse i vore fine udvalg af tekander og æsker til din te.

Tebrygning er en ældgammel tradition, og det at brygge en kop te er en ritual, som mange mennesker sætter pris på. At drikke te er også blevet mere populært i Danmark, og det er derfor vigtigt at have det rette udstyr til at brygge den perfekte kop te derhjemme. Hos vores webshop finder hvad du behøver til tebrygning, lige fra tekander og tebøtter til tekasser og teæsker.
Der findes et utal af forskellige metoder, som du kan brygge den perfekte kop te på. "Jamen, er det ikke bare at hælde kogende vand på teen?” - Svaret er nej, Hvis du altså spørger os. Når du brygger din te, trækkes de vandopløselige flavonoider ud af teen – i et vist omfang. Og det vil vi ikke ødelægge. Vi har derfor lavet nogle guidelines, så du kan brygge en dejlig kop te:

Hæld ikke spilkogende på bladene; Te er temperaturfølsomt, så bryg ved rette temperatur. På denne måde bevarer du bedst smag, aroma og nærringsstoffer. Kig altid på din teæske eller tebrev, hvor der ofte står anvist den rette brygtemperatur for den enkle te. Sæt dig ind i, hvordan din te skal brygges, og hvor den kommer fra; På denne måde værner du om aromaerne og nærringsstofferne, og du er bevidst om god kvalitet. Vælg økologisk. Te buske er en af mest sprøjtede afgrøder, så tag dine forholdsregler og vælg økologisk. Vi ønsker ikke giftstoffer og uønsket kemi i vores te som ødelægger den autentiske smag.

Pris og kvalitet hænger uløseligt sammen, når det omhandler te; Forvent derfor ikke, at du kan købe billig, højkvalitets te i dit lokale supermarked. Te brygning er ligesom kaffebrygning. Der er ikke én rigtig måde at lave din te på. Prøv dig frem, så du finder den metode, der passer bedst til dig, din smag og temperament.

Så uanset om du er en te-entusiast eller bare nyder en afslappende kop te i ny og næ, så har vores webshop det nødvendige udstyr til tebrygning og opbevaring. Vores udvalg indeholder den populære Hario tekande i glas, som er ideel til at brygge te med løse blade. Små tekander med si eller filter, som den fra Hario er perfekte til at brygge en enkelt kop te.

Til opbevaring af din te, har vi bøtter, tebøtter, teholdere og kasser. Disse er perfekte til at holde din te frisk og beskytte den mod lys og luft. På dne måde sikrer du at få en lækker smagsoplevelse og velduftende aromatisk kop te i længere tid.

Køb en tekande, en bøtte til te eller en teæske online i dag, og begynd at nyde den perfekte kop te derhjemme. Husk at vi også har et udvalg af forskellige teer, lige fra grøn te, sort te, hvid te til anderledes og velsmagende teer som chai, frugtte samt chai latte og matcha te. Gå på opdagelse i webshoppen og find din velsmagende teoplevelse.

arrow_upward