Hurtig levering
Sikker betaling
30 dages returret
Stort udvalg

VORES (MIN) HISTORIE

 

DET VAR I 2000, OG JEG VAR LIGE FLYTTET TIL KØBENHAVN, JEG OPDAGEDE HVAD KAFFE OGSÅ KUNNE VÆRE.

Jeg var kun 20 år gammel og lige flyttet til København fra det sydligste Danmark og min opvækst på Falster, kaffe var på daværende tidspunkt for mig noget mørkebrunt tilsat bade mælk og sukker. Jeg opdagede et lille sted på Gammel Kongevej 1 overfor planetariet. En lille kaffebar som på det tidspunkt blev markedsført som et sted åbnet af Claus Meyer og det var både showroom for Estate Coffee brandet, og det franske chokolademærke Valrhona. Jeg begyndte at frekventere stedet, men stadig uimponeret over den rene kaffedrik, og jeg sværgede til de søde drikke, varm chokolade med lidt espresso og masser af kanel, jeg var lidt en bonderøv. Jeg opdagede dog senere ”specialty coffee” scenen, og baristaerne, de unge mennesker som brugte al deres vågne tid på at dygtiggøre dig udi kaffens verden, håndværket – at brygge en fantastisk kop kaffe.

I løbet af en årrække og en masse sløje kopper kaffe begyndte jeg stille og roligt at fordybe og interessere mig for kaffe og hvordan den kunne tilberedes på at utal af forskellige måder. 

I JANUAR 2017 LANCEREDE JEG HOMEBARISTA SOM EN ONLINE HJEMMEBARISTA BUTIK, JEG ØNSKEDE AT GØRE SMUKT JAPANSK KAFFEUDSTYR TILGÆNGELIGT FOR ET STADIGT VOKSENDE OG KRÆSENT PUBLIKUM I DANMARK OG RESTEN AF SKANDINAVIEN.

Efter nogle måenders forberedelse, søgen efter smukke produkter, de helt rigtige ting, og fotoskydning samt nætters tanker om hvordan det skulle gøres var homebarista en realitet. Det var vigtigt for mig ikke bare at fylde en masse varer ind i butikken, det skulle være funktionelt, smukt og fremfor alt produkter som på hver sin måde er fantastiske – at bruge, og for øjet. Produkter jeg selv ville købe, og sætte pris på.

Det er samtidig min ambition at skrive guides og sprede budskabet om håndværket at brygge god kaffe, alle de forskellige metoder der findes med udgsangspunkt I de håndplukkede produkter I butikken. Jeg vil dele min passion med dig – og delagtiggøre dig i hvor du kan gå hen og købe en god kop håndbrygget kaffe, både i ind- og udland. Indtil videre er det blevet til en guide til kaffebarer i Paris og min hjemby København.

Lige som musik, har kaffe altid været en del af min opvækst, de første mange år på et nærmest barnligt plan med mælk og sukker, jeg kunne med andre ord ikke smage kaffen. Men nu er jeg blevet skarpere, jeg er nysgerrig og slet ikke færdig med at lære – for mig er smagen helt central og jeg elsker historien om hvem der har dyrket kaffen og hvor den kommer fra. Jeg har for nyligt selv haft en fantastisk mulighed for første gang at besøge en kaffeplantage, en drøm som gik i opfyldelse, det må blive til et blogindlæg snart.

Jeg håber at min passion også kan inspirere dig til at komme i gang med at brygge uforglemmelig kaffe. God fornøjelse.