close

Kaffebønner

Find din favoritkaffe hos Homebarista

Kaffebønner er hjertet i enhver god kop kaffe. For os handler det om kærligheden til smagen, kvaliteten og håndværket, der er nøglen til at brygge en god kop kaffe. Derfor er det vigtigt at have adgang til friskristede kaffebønner af høj kvalitet for at få den bedste smagsoplevelse. Hvis du er på udkig efter de bedste kaffebønner, er du kommet til det rette sted. Gå på opdagelse i vores udvalg af friskristede kaffebønner - nøje udvalgt og ristet i vores eget risteri for at sikre den bedste smagsoplevelse til dig.

Vi opdaterer løbende vores sortiment - Sørg for at holde øje med vores webshop for gode tilbud og nye varer. Husk at du kan få gratis fragt ved køb over 500 kr. 

Kvalitet fra bønne til kop
Vi ved, at vores kunder leder efter de bedste kaffebønner, og derfor arbejder vi hårdt på at sikre, at vores udvalg altid er af højeste kvalitet. Vi tager ikke kun hensyn til smagen af vores kaffebønner, men også deres oprindelse, dyrkningsmetoder og omtanke for miljø og mennesker. Vi tror på, at den bedste kaffe kræver lidenskab, ekspertise og de fineste råvarer. Derfor tilbyder vi kun kaffebønner af høj kvalitet, håndplukket, ristet og pakket med omhu. Hvert år rejser vi på kafferejser i høstsæsonen, hvor vi besøger kaffefarme, lærer bønderne og processerne at kende og taler med dem om vækstbetingelser og kaffeproduktion. Vi smager på forskellige kaffesorter og varianter, og ser hvor kaffen gror og forarbejdes.

Uanset om du foretrækker en lys, medium eller mørk ristning, finder du et udvalg af ristningsgrader, der passer til din præference. Du kan her finde alt fra espresso kaffebønner til de bedste kaffebønner til filterkaffe, pour over, slowbrew eller coldbrew. Fra frugtige, syrlige noter til chokolade og nødder, vi har noget for enhver smag. Udforsk vores udvalg af kaffebønner og find din favorit. Vi elsker at nørde i kaffe! Prøv f.eks. dig frem med at udforske kaffens oprindelse, ristegrad, smagsprofil eller test hvordan forskellige brygmetoder har indflydelse på kaffen der ender i din kop.

Opnå det bedste resultat med nænsomt ristede kaffebønner 
Vi er stolte af at tilbyde friskristede kaffebønner fra vores eget risteri i Svenstrup. Her er vores kaffebønner omhyggeligt udvalgt og ristet af vores professionelle baristaer og ristemestre, som har års erfaring med at riste og brygge kaffe. Vi bruger kun de nyeste risteteknologier for at sikre den mest optimale smagsoplevelse for vores kunder.
Når du køber kaffebønner hos os, kan du derfor være sikker på, at du får en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige.

Hos os kan du købe kaffebønner fra udvalgte steder i verden og vores sortiment indeholder forskellige sorter, ristninger, blandinger og oprindelsessteder for at sikre, at vi kan imødekomme dine individuelle smag. Vi pakker vores kaffebønner med nitrogren efter de er blevet ristet, for at sikre en forlænget og optimal friskhed. Nitrogenen påvirker hverken kaffens smag eller aroma, men minimere indholdet af ilt i posen og er derved oxideringsprocessen der påvirker bønnernes smag, aroma og friskhed.

arrow_upward