close

Stempelkander

Stempelkanden, der også er kendt som French press, er en klassisk og enkel metode til at brygge en lækker kop kaffe. Med dens tidløse design, er den en favorit i mange hjem. Hos Homebarista har vi valgt det brede udvalg fra Bodum, der gennem årtier har været synonymt med stempelkander i godt design.

Kaffe lavet på stempelkande der også er kendt som frenchpress, har i mange år været en populær måde at brygge kaffe på i de danske hjem.
Stempelkandebrygning er en meget simpel form for kaffebrygning, som de fleste kan finde ud af. Samtidig giver stempelkander en utrolig fyldig, aromatisk og kop kaffe, uden for mange bitterstoffer. I vores udvalg finder du flotte stempelkander fra kendte mærker som Bodum og Hario, fra små 1-kops kander til store 1-liters kander. Bodum er en af de mest kendte producenter af stempelkander, og vi har et udvalg af Bodum- stempelkanderne har et enkelt og stilfuldt design, der passer ind i ethvert køkken.

Med de forskellige størrelser som stempelkanden findes i, får du valgmulighederne til at brygge en enkelt kop eller en hel kande, og du kan justere styrken af kaffen ved at ændre mængden af kaffe og vand, du bruger. Hvis du kun ønsker at brygge en kop kaffe ad gangen, anbefaler vi en lille stempelkande, der er nem at bruge og rengøre. Hvis du derimod ønsker at brygge en større mængde kaffe, er vores 1-liters kande et godt valg.

For at få den bedste smag fra din stempelkaffe, anbefaler vi at bruge friskristet kaffe. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige kaffer fra vores eget risteri, så du kan finde den perfekte smag til din stempelkande.

Uanset om du er på udkig efter en lille eller stor stempelkande, eller om du er på udkig efter friskristet kaffe til at brygge i din stempelkande, har vi alt, hvad du behøver i vores webshop.

arrow_upward